Garantii

Orice bijuterie FIRESQ este marcata cu marca de garantie proprie a producatorului, CT04 sau CT04A, sau cu marca ANPC, si este insotita de un certificat de conformitate completat in momentul cumpararii. Prezentand acest certificat beneficiati gratuit, o data pe an, de servicii de intretinere si curatare profesionala a bijuteriei. Puteti lasa bijuteriile in vederea curatarii la magazinul FIRESQ din Bucuresti, Calea Victoriei 91-93 sau in magazinul FIRESQ din Constanta, Bulevardul Tomis 80

Daca in orasul dumneavoastra nu exista un magazin FIRESQ puteti trimite (suportand costul expeditiei si asigurarii) bijuteriile insotite de certificatul de calitate FIRESQ pentru curatarea periodica si verificarea monturii, respectand urmatorii pasi:

1. Sunati consultantul FIRESQ la (+4) 0241 693434 si acesta va va oferi un cod de returnare a marfii. Nicio returnare in vederea curatarii obiectelor nu va fi acceptata daca pe pachet nu se va vedea clar acest numar de identificare a returnarii marfii. Imediat ce ati primit acest CRM, va rugam sa notati destinatarul in felul urmator:

CRM xxxxx - Smirneos & Co. Srl., Str. Ion Ratiu 194, etaj 3, 900645, Constanta, Romania

Atentie! Nu vom acorda CRM-uri decat in baza datelor din certificatul de calitate al bijuteriei in cauza. Posesorii bijuteriilor FIRESQ care nu mai detin certificatul de calitate nu beneficiaza de serviciile post cumparare.

2. Va rugam sa asigurati sigilarea corecta a pachetului deoarece noi nu vom fi responsabili de pierderea sau distrugerea acestuia pe timpul transportului. Costurile de transport si asigurare ale coletului revin in totalitate clientului.

3. Dupa ce produsul este receptionat la sediul nostru, va fi verificat de catre departamentul Control de Calitate. Nu suntem responsabili pentru niciun defect produs inainte ca pachetul sa fi sosit la birourile noastre.

4. Odata ce returnarea dumneavoastra a fost receptionata in bune conditii, produsul va fi verificat, curatat si trimis inapoi in termen de maxim 10 zile lucratoare.